Hjem | Ski & Sail | Spekkhuggersafari | Priser | Båter | Turforslag | Foto E ma

2007.

Dag 1:
Vi plukker der opp på Harstad / Narvik Lufhavn, Evenes og seiler til Sørskjomen for et lettere kveldsmåltid under majestetiske fjell. 21 Nm ca 3 timer seilas.

Dag 2:
Kl 0700; Sjømannsfrokost
Kl 0800:Avmarsj mot Gangnesrenna 1318moh alt. Meraftestinden 1341 moh.
Etter en minnerik nedfart, dusjer/bader vi, spiser og setter seil mot Risvær i Svellingene utenfor Svolvær. Ca 60 Nm, ca 9 timer kvelds-nattseilas.

Dag 3:
Vi kaster loss kl.0800 mot Austnes fjorden, ca kl 1100 er vi på vei mot Geitgalljartinden 1085 Moh. Etter nedfarten dusjer/bader vi, spiser og setter seil mot Raftsundet, og underveis vurderer vi vær, vind og snøforhold og avgjør vi om vi skal ta Møysalen 1262 moh eller Grytøya 1012 Moh neste dag

Dag 4:
Avmarsj kl 0800 mot Møysalen eller Grytøya. Etter nedfarten dusjer vi /bader, spiser og setter seil mot Harstad . Her må vi ta farvel på brygga og sender dere med buss til Evenes flyplass etter en oppevelse for livet.

Spekkhoggersafari 2006-07.
Helgeturen for grupper på 6 eller 15 (en eller to båter):

Fredag:
Vi plukker dere opp på Evenes flyplass, og kjører dere 5 min til båten/alternativt på togstasjonen i Narvik og seiler til Skarstad i Efjord hvor et kveldsmåltid med god mat og drikke serveres om bord samtidig som vi forteller litt om spekkhoggers historie og eksistens i Ofotfjorden.

Lørdag
Sjømannsfrokost
Vi leter spekkhogger i farvannet rundt Efjord, Hamarøy, Tranøy
Lunsj og besøk på Tranøy museum
Vi jakter videre på spekkhogger/svømmer med spekkhogger
Middag Selvfisket fersk fisk med tilbehør serveres i Strømshavn under Hamarøyskaftet.
Dagens opplevelser memoreres på DVD om bord sammen med lokal snacks og drikke.

Søndag:
Sjømannsfrokost - Vi leter videre på spekkhogger - Lunsj i frihavn/Offersøy
Vi seiler mot Liavika for å rekke siste flyet hjem

Hugo Berg er skipper og eier av båten. Han er en ivirg toppturgåer som ville kombinere sin lidenskap for toppturer med seiling og dermed nå topper man ikke når ellers. Han har båtsertifikat deckclass 5, skredkurs og førstehjelpskurs..
Hugo's tlf. +47 909 10 610

Ketil Singstad er vår markedsansvarlig og har fantastisk god kjennskap til området og mulighetene som ligger utenfor stuene våre. Han er et av våre faste mannskap. Han er vår altmulig mann som vi bruker til navigatør, fokkeslask, ørnelokking, kokk, inspirator etc. Han har båtsertifikat deckclass 5, skredkurs og førstehjelpskurs..
Ketil's tlf.+47 900 93 990

Presentasjon/turforslag:
Ski & Sail, 46 sider
Ski & Sail extrem
Ski & Sail extrem

Email: post@skiandsail.no
ontact us